Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Καλοδεχούμενα τα προσφυγόπουλα αδέρφια μας έξω οι φασίστες δολοφόνοι απ' τα σχολεία μας!

   Στις 17 Γενάρη, ομάδα μελών της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής (Χ.Α.), με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή της και άμεσο υπεύθυνο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα Λαγό, εισέβαλε στο Δημοτικό Σχολείο του Νέου Ικονίου στο Πέραμα, όπου πρόκειται να φοιτήσουν παιδιά προσφύγων από τη δομή υποδοχής του Σχιστού. Οι νεοναζί δολοφόνοι τραμπούκισαν και γρονθοκόπησαν δασκάλους και γονείς, που υπερασπίζονταν το αναφαίρετο δικαίωμα όλων των παιδιών στη μόρφωση. Όλ' αυτά φυσικά γίνονταν με την πλήρη ανοχή της αστυνομίας που βρισκόταν στο χώρο, ενώ διάλογοι αστυνομικών και χρυσαυγιτών που καταγράφηκαν επιβεβαιώνουν τις « σχέσεις στοργής» ΕΛΑΣ-Χ.Α. Άλλο ένα φασιστικό έγκλημα που θα μείνει ατιμώρητο, που έγινε μάλιστα την ίδια ημερομηνία με τη δολοφονία του μετανάσταση Σαχζάτ Λουκμάν από τη Χ.Α.

   Η συγκυβένρηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει μεγάλη ευθύνη για το περιστατικό, αφού έχει ξεκινήσει μια ελάχιστα συγκαλυμμένη προσπάθεια «ξεπλύματος» των νεοναζί (παρουσία υπουργών και βουλευτών της δίπλα στον Κασιδιάρη και άλλους χρυσαυγίτες στο Καστελλόριζο, δηλώσεις τέως υπουργού Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλου περί «ενσωμάτωσης» της Χ.Α. στο πολιτικό σύστημα κ.ά.). Αυτοί είναι που στοιβάζουν πρόσφυγες και μετανάστες σε στρατόπεδα συγκέντρωσεις σαν τα ζώα, αφήνοντάς τους εκτεθειμένους στο κρύο με άθλιο φαγητό. Που ακολουθούν τις πολιτικές της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που κάνουν πολέμους! Άλλωστε με τις μνημονικές πολιτικές τους στρώνουν το δρόμο στο φασισμό.

   Να τσακίσουμε τους φασίστες στα σχολεία και στις γειτονιές μας! Αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη, που είναι οι μπράβοι των αφεντικών, οι πιο καλοί και πιστοί υπηρέτες του συστήματος. Τα παιδιά των προσφύγων, μια ολόκληρη γενιά που ξεριζώθηκε από τον τόπο της και στερήθηκε βάναυσα κάθε ελπίδα για μια ομαλή και ειρηνική ζωή, έχουν απόλυτο και αναφαίρετο δικαίωμα στη δημόσια δωρεάν παιδεία, όπως τα παιδιά όλου του κόσμου. Με τα παιδιά αυτά μας ενώνουν τα όνειρα για μια καλύτερη ζωή. Η αγωνία για ένα μέλλον χωρίς πολέμους, καταπίεση, εκμετάλλευση, φτώχεια και κακουχίες. Καλωσορίζουμε και αγκαλιάζουμε τα προσφυγόπουλα που θα έρθουν στα σχολεία μας να κάνουν μάθημα!


25.01.2016, Μαθητική Αντεπίθεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου